CG is een leider in het ontwerpen en produceren van switchgear en distributie- en vermogenstransformatoren en biedt totaalpakketten aan in de markt van onderstations, geïntegreerde oplossingen en services. CG’s Transformator-, Switchgear, Systems- en Services divisie hebben een bewezen staat van dienst in de on- en offshore windenergie alsook in de Europese transmissie- en distributiesector.

CG biedt economische, performante , state-of-the-art transformatoroplossingen voor on- en offshore-installaties in de gondel, in de basis van de toren of erbuiten. Met de ontwikkeling van onze compacte, hoge-temperatuur SLIM® en Bio-SLIM® transformatoren, in nauwe samenwerking met DuPont Nomex®, hebben we een nieuwe standaard in de industrie gezet.
Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw van EPC hoogspanningsonderstations en gridoplossingen werken we voortdurend aan de bouw van offshore transformatorstations. Onze EPC projectreferenties met onder meer offshore onderstations voor de windmolenparken Belwind, Butendiek, Amrumbank, Humber Gateway, Northwind, Luchterduinen tonen duidelijk CG’s capaciteiten in het verbinden van onderstations aan de verschillende Europese hoogspanningsnetwerken.

Tot slot biedt CG een volledig assortiment van after-sales services aan. We installeren, onderhouden, renoveren en herstellen transformatoren, on-load transformatorschakelaars, lucht- en gasgeïsoleerde schakelapparatuur (AIS & GIS) en volledige onderstations wereldwijd.

Adres: 
Antwerpsesteenweg 167
2800 Mechelen
België
Phone: 
+32 15 283 390