DAMACO N.V. gevestigd in EDINGEN is de Belgische specialist toonaangevend in industriele gereedschappen om bouten/moeren aan te draaien en op voorspankracht te brengen. Wij stellen 30 jaar ervaring ter uwer beschikking om u advies te geven en bieden u kwaliteitsgereedschappen die volledig aan uw behoeften voldoen.

Als Belgische fabrikant bieden wij u onze eigen producten van DAMATORK aan. Tegelijkertijd zijn we invoerder voor de Belgische markt van diverse internationale vermaarde merken.

Ziehier een beknopt overzicht van onze brands :     

•    DAMATORK: “Made in Belgium” manuele krachtvermenigvuldigers, hydraulische momentsleutels voor intensief gebruik en intelligente hydraulische groepen. Deze “all-in one” hydraulische groep is uitgevoerd met een electronische module met automatische aanspancyclus, datalogging en datatransfer (compatibel met om het even welke fabrikant van hydraulische momentsleutels) 
•    AS TECH: hydraulische voorspancilinders en hoge druk pompen – datamonitoring en data logging
•    DINO PAOLI: pneumatische slagmoersleutels
•    NOVATORK: manuele draaimomentsleutels in alle mogelijke uitvoeringen ( capaciteit van 1 tot 3000 Nm), manuele krachtvermenigvuldigers 
•    RAD TORQUE SYSTEMS: pneumatische, electrische momentmoeraanzetters , op batterij en servogestuurd met tracibility en datalogging. Moeraanzetters met ingebouwde transducer.  SMART SOCKET : krachtmoerdoppen met ingebouwde transducer – directe aflezing van koppel, datalogging en transfer
•    YOKOTA / RED ROOSTER: impulsmoeraanzetter (pneumatisch, batterij en electrisch : met data monitoring, logging en transfer.
•    TOHNICHI: draaimomentsleutels : klik , controle, analoog en electronisch (koppel en hoekverdraaiing, heraanspanmethode), testbanken voor contrôle en calibratie, statische en dynamische transducers met datamonitoring, op batterij.
•    WREN: hydraulische draaimomentsleutels (met aandrijfvierkant en uitwisselbare zeskantcassette) en hydraulische groepen

Services : wij stellen onze jarenlange expertise ter beschikking voor op maat gerichte oplossingen, turnkey projecten met de nodige opleidingen. Wij bieden u een eigen hersteldienst en calibratiedienst aan voor alle merken. 
 

Adres: 
Handelsbaan 2
7850 Edingen
België