e-BO Enterprises verleent advies voor het ontwerp, bouwt uw offshore network en voert het nodige onderhoud uit om alles in de beste omstandigheden te laten functioneren. Daarvoor beschikken we over een gekwalificeerd team van ingenieurs dat over de nodige BOSIET-certificaten en vaardigheden beschikt om een solide offshore network infrastructuur te creëren.

Ontwerpen

Het ontwerpen van netwerken voor offshore-gebruik vereist een speciale aanpak. Zowel de interne als de externe netwerkbeveiliging spelen hierbij een belangrijke rol en schaalbaarheid is vaak een must om toekomstige groei mogelijk te maken. Verder vereist de hoge beschikbaarheid ook het gebruik van industriële hardware in plaats van commercieel beschikbare producten.

Bouwen

Een offshore netwerk opzetten vereist ervaring en een uitgebreide training. Ons offshore-team beschikt over de nodige BOSIET-certificaten om offshore te kunnen werken en is getraind om te handelen in crisissituaties. Samen met onze infrastructuurpartners kunnen we een complete oplossing aanbieden die werkt en blijft werken. Om dit te bekomen gebruiken we enkel hardware van hoge kwaliteit met een MTFF (Mean Time to First Failure) van 30 jaar. Uiteindelijk is een locatie op zee niet zo gemakkelijk toegangkelijk als het datacenter in de kelder van een kantoorgebouw..

Onderhouden

Elk netwerk vereist een goed onderhoud om te voldoen aan de laatste beveiligingsstandaarden en om ervoor te zorgen dat alles vlot blijft draaien. Ons offshore team kan deze job foutloos uitvoeren en hun ervaring in het onderhoud van deze offshore netwerken is dan ook een uniek voordeel..

Adres: 
Ter Waarde 60
8900 Ieper
België
Phone: 
+32 (0)57 230 270