Vandaag telt de Belgian Offshore Cluster een 50-tal leden. 

Alle personen en bedrijven die een toegevoegde waarde leveren aan de Belgische Offshore Industrie met een vestiging of adres in België kunnen lid worden van BOC VZW. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen actieve en ondersteunende leden.

Onder de actieve leden worden de bedrijven en personen gerekend die lidgeld betalen en kunnen deelnemen aan de algemene vergadering en stemrecht krijgen op deze algemene vergadering. Ondersteunende leden zijn organisaties die geen lidgeld betalen en zodoende ook geen stemrecht hebben.

Het bestuur bestaat vandaag uit de stichtende leden van BOC VZW. De algemene vergadering kan nieuwe bestuursleden voordragen en stemmen over wie onderdeel uitmaakt van het bestuur.

Lid worden?

Het lidgeld voor de Belgian Offshore Cluster bedraagt 650 EUR per jaar en wordt o.a. gebruikt om de werking van de organisatie te financieren. Aanvullend krijgen leden de kans om goedkoper deel te nemen aan events georganiseerd door Belgian Offshore Cluster en onze partners.

Om lid te worden volstaat het om via onderstaande knop het inschrijvingsformulier te downloaden en volledig ingevuld te mailen naar administration@belgianoffshorecluster.be. Iemand van onze organisatie neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.


Download hier het inschrijvingsformulier